ISZTAMBULTRANSZFER™ | HUN: +36/70 513 3867 | TR: +90 (532)431 26 71 | e-mail: info@timzan.com
LEENDŐ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE:

Noha az elmúlt 5 évből már több ezer elégedett utassal büszkélkedhetünk, a velünk első alkalommal utazó ügyfeleink számára mindig szeretnék megosztani néhány rövid, ám hasznos információt szolgáltatásunkról, illetve dióhéjban Isztambulról. A Sabiha Gökcen Repülőtér Isztambul belvárosától körülbelül 60km-re található. A transzfer, amelyet a Sabiha Gökcen reptérről biztosítunk 25 EUR-ba kerül és érkezéskor a reptértől a szállodáig, majd hazainduláskor a szállodától a reptérig érvényes, tehát oda-vissza értendőek áraink és a szállodába történő megérkezéskor fizetendőek minden esetben. Az alábbi kerületekbe szállítjuk utasainkat: Sultanahmet, Taksim, Aksaray, Beyoglu, Eminonu, Karakoy, Laleli, Fatih. 

 

Természetesen más kerültekbe is örömmel vállalunk transzfert, azonban ezekben az esetekben az ár megállapítása egyedi megegyezés alapján történik, tekintettel Isztambul óriási területi elhelyezkedésére. Az Isztambul Transzfernél rajtam kívül egy másik kollégám is kiválóan beszél magyarul, így kérésetekre a velünk történő kommunikáció minden esetben magyar nyelven zajlik.

 

 

Jelenleg három luxus felszereltségű vadonatúj kisbusszal szállítjuk utasainkat a hét minden napján, a nap 24 órájában. A buszok természetesen légkondicionáltak, ingyenes wi-fi-vel, televízióval, kényelmes bőrülésekkel, telefontöltőkkel valamint beépített hűtővel vannak ellátva, így üdítőink mindig jéghidegek és térítésmentesen fogyaszthatóak utasaink számára. 

 

Isztambul megannyi földrajzi különlegessége mellett, légiközlekedésének is sajátossága, hogy egyik repülőtere, a Sabiha Gökcen - ahova a WizzAir járatok is érkeznek - az ázsiai oldalon található, míg a másik, az Atatürk nemzetközi repülőtér az európai oldalon helyezkedik el. Mi természetesen mindkét repülőtérről / repülőtérre szállítjuk utasainkat.